Gratis verzending vanaf €50,-

Ruilen & Retourneren

Hoe werkt retourneren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je binnen 8 dagen na ontvangst van jouw bestelling je artikelen retourneren naar onze webshop. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stop de items terug in de verpakking. Geef jouw pakket af bij een Post NL locatie. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden. Mocht jouw retourzending binnen het retourproces blijven hangen, dan is dit retourbewijs jouw bewijs dat je de zending hebt afgegeven. Zonder bewijs is het niet mogelijk om een retour (en mogelijke terugbetaling) in werking te zetten.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 8 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Items kunnen uiteraard ook gratis geretourneerd worden bij ons in de winkel! 

Wij nemen artikelen retour indien:

- De artikelen ongedragen zijn incl. prijskaart.
- De artikelen geen sporen bevatten van bijvoorbeeld make-up, parfum of rook.
- Jouw retourzending op tijd bij ons ontvangen is, anders nemen wij het niet retour. 

Ons retouradres: 

MAIFLAIR
Vledderstraat 1D
7591 DH
Denekamp

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en mail ons even op info@maiflair.nl om te laten weten welke item of maat je ervoor in de plaats wilt. Wij zullen dit in orde maken zodra je retourzending bij ons binnen is. De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.

Klachten

Maiflair streeft er naar een goede kwaliteit te leveren ten aanzien van haar producten en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze per e-mail richten aan: info@mailflair.nl 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!